Z Central Station Website Problems?

HoboTim Apr 12, 2007

  1. HoboTim

    HoboTim TrainBoard Supporter

    1,561
    365
    37
    Is anyone having a problem getting on the Z Central Station website?

    Since trying Monday I have had no luck getting the website to come up! I know it is up for everyone I have called across the USA has said it is running. I emailed Brad, but have yet to get an answer from him.

    I have three computers in my house and all 3 computers cannot pull it up. It is the only website I cannot get up! What is going on? Is this a server problem on my end or does it sound like something that ZCS's server might have implemented?

    This is getting frustrating!!! If you are having a problem getting onto ZCS also, please post a message so I know I am not alone!!!

    Hobo Tim
     
  2. zmon

    zmon TrainBoard Member

    231
    0
    14
    Hi Tim; sorry to hear you are having problems. i was on Z central just now, and was on chat earlier,so no problems over here in Utah.

    Tony B...
    Wasatch Z Club
     
  3. kimvellore

    kimvellore TrainBoard Member

    627
    14
    23
    Tim,
    Check your firewall settings in your router or windows. I had similar problems and had to change my firewall settings to work.

    Kim
     
  4. Don A

    Don A TrainBoard Supporter

    771
    7
    19
    Another thing to try is to unplug your modem and/or router. Leave it off for about 60 seconds and then plug it back in. It just may have lost sync. This has solved similar problems over the years.

    ...don
     
  5. RSmidt

    RSmidt TrainBoard Member

    899
    0
    19
    Was wondering why we missed you in chat last night. Hope you get the problem solved Tim.

    Randy
     
  6. rray

    rray Staff Member

    7,217
    3,737
    123
    Working fine here too! I use Firefox browser at home, and IE at work, both fine.
     
  7. HoboTim

    HoboTim TrainBoard Supporter

    1,561
    365
    37
    Have tried most options!

    Must be something that COMCAST did. I have tried many different fixes to my problem.

    Clear and check everything!! Nothing seems to work. All three computers in the house are affected. Has to be my service provider, Comcast.

    Brad says ZCS has made no changes yet. Can't be on ZCS's end.

    Chatted last Sunday and checked ZCS's website many times before calling it a night. Monday we had issues with cable TV and from what my fiance said, Internet issues too. When I got online Monday, no ZCS.

    --------------

    I can, however get into ZCS thru a archived backdoor. I can see page from March 20, 2006. Once there I can click on the Home page and see an up-to-date screen shot of the Home page. This is a good thing, but!!!!!!!!!! I am not logged in. Can't read or view anything cause the archived system I am viewing thru can't log me in.

    Well, I guess I am just screwed till I can call COMCAST again and give them a piece of my mind!!!

    ------------

    If you read this before going into Sunday chat today, tell anyone there I said hello!!!!

    Have fun!!!

    Hobo Tim
     
  8. rray

    rray Staff Member

    7,217
    3,737
    123
    I got in, but nobody is in there!
     
  9. RSmidt

    RSmidt TrainBoard Member

    899
    0
    19
    I'm having problems getting in to chat today. Got in after about 10 tries, but then it wouldn't let me post anything.
     
  10. shamoo737

    shamoo737 Staff Member TrainBoard Supporter

    4,527
    358
    66
    Randy, you just overloaded the server. Now none of us is chatting . :D
     
  11. RSmidt

    RSmidt TrainBoard Member

    899
    0
    19
    Just got an error message saying their server was overloaded.
     
  12. RSmidt

    RSmidt TrainBoard Member

    899
    0
    19
    I thought Brad fixed that?!
     
  13. JR59

    JR59 TrainBoard Supporter

    1,699
    116
    32
    yepp, the site diden't respond anymore.
     
  14. zmon

    zmon TrainBoard Member

    231
    0
    14
    Randy;

    I'm still on, but nothing happens. I post and hear it go, but never see it come up, and now its just dead.

    Tony B...
    Wasatch Z Club
     
  15. zmon

    zmon TrainBoard Member

    231
    0
    14
    Ground control to Major Brad........Tranquility Z Station is having problems.....Over

    LOL:cry:

    Tony B...
    Wasatch Z Club
     
  16. Loren

    Loren TrainBoard Supporter

    1,532
    80
    32
    dead at my 20 also. Guess Z Central hung out too close to yahoo and picked up bad habits.
     
  17. HoboTim

    HoboTim TrainBoard Supporter

    1,561
    365
    37
    Feel my Pain!


    Now you guys are feeling my pain!!! :cry:

    ---------------

    Tony, your package was received Friday and my package started its journey shortly after that. Let me know when you get it!!!

    Hobo Tim
     
  18. zmon

    zmon TrainBoard Member

    231
    0
    14
    I think we have an N gauge consperacy on our hands. The N guys are getting a bit jelious of all the new Z items coming in 2007, and decided to crash our favorite site on our favorite day to chat.

    Dastardly N gaugers...........

    Tony B...
    Wasatch Z Club
     
  19. shamoo737

    shamoo737 Staff Member TrainBoard Supporter

    4,527
    358
    66
    it was working fine until Randy log in. I say is him. He loaded the Randy virus. Only kidding. Tim, are you still ban from Zcentral?
     
  20. zmon

    zmon TrainBoard Member

    231
    0
    14
    Tim, Thanks again on the car deal, i'm really looking forward to getting them.

    Tony B....
    Wasatch Z Club:shade:
     

Share This Page