Trainboard repeatedly asking for password and sometime not accepting it

Maletrain Oct 17, 2015

  1. Maletrain

    Maletrain TrainBoard Member

    734
    336
    18
    I keep getting requests for my password, even though I am logged-in. I was able to post but immediately denied the ability to edit it. It took 6 attempts to get logged back in. Sometimes it said my password was incorrect, others seemed to let me log-in, but then asked for me to do it again as soon as I tried to edit my previous post or to make this new post.
     
  2. FriscoCharlie

    FriscoCharlie Staff Member TrainBoard Supporter

    11,118
    256
    135
    1) What browser are you using?
    2) Do you have more than one browser installed on your computer, or another computer to try?

    Charlie
     
  3. Maletrain

    Maletrain TrainBoard Member

    734
    336
    18
    Using Windows Vista OS with Internet Explorer 9.0.8112.16421 update version 9.0.43.

    It seems to be working OK again, so I am thinking that the glitch is on your end.

    Steve
     
  4. FriscoCharlie

    FriscoCharlie Staff Member TrainBoard Supporter

    11,118
    256
    135
    I'm thinking that it's not on our end. Let us know if you have continuing issues though.

    Charlie
     
  5. Maletrain

    Maletrain TrainBoard Member

    734
    336
    18
    I was wrong, it is still doing that to me. Please fix this, it is maddening.

    Steve
     
  6. FriscoCharlie

    FriscoCharlie Staff Member TrainBoard Supporter

    11,118
    256
    135
    Note this question please.

    Charlie
     
  7. bremner

    bremner Staff Member

    6,007
    5,068
    104
  8. BoxcabE50

    BoxcabE50 HOn30 & N Scales Staff Member TrainBoard Supporter

    63,514
    10,521
    652
    Steve- I know we have seen you here since the move last summer. Have you been experiencing this all along? Or did it just start?
     
  9. Eagle2

    Eagle2 Staff Member TrainBoard Supporter

    5,701
    453
    82
    As @bremner alluded to, we have had folks who have had that exact problem with a number of IE browsers who have had success using Firefox or Chrome.
     
  10. Maletrain

    Maletrain TrainBoard Member

    734
    336
    18
    Charlie, I am now logged in with Google Chrome on the same computer. It is my only other available option without doing installs. The problem started today around noon. I have been using your site regularly for some time without this happening. Today, I made a post and went back to edit it as soon as I saw 2 typos, and that is when this started. Just now, it would not let me post with Windows Explorer, saying that I was logged-in but then saying that I could not post or edit and needed to log-in whenever I tried. If this posts the first time, maybe it is a problem with your interface for windows, and maybe it is just not happening at the moment with Chrome. [Edit: It did post the first time and has let me edit, too.]
     
  11. BoxcabE50

    BoxcabE50 HOn30 & N Scales Staff Member TrainBoard Supporter

    63,514
    10,521
    652
    As Eagle2 notes above, some folks using IE9, 10 and 11 have experienced issues with this software. I am amongst them. It is the software, but not us.
     
  12. ScaleCraft

    ScaleCraft TrainBoard Member

    2,180
    95
    26
    and if Redmond just updated your system, you might search the algore to see if others with similar configurations are having issues and find the KB causing it on said algore search, and remove it.
    Redmond may eventually fix any issues they have created, but to get there faster, do it yourself.
    My wife had some updates a day or two ago and hosed all sorts of log ins...and she is XP...but 64 bit Enterprise, and still being updated.
     
  13. bremner

    bremner Staff Member

    6,007
    5,068
    104
    Um...it sounds like she was hacked.
    http://windows.microsoft.com/en-us/windows/lifecycle
     
  14. ScaleCraft

    ScaleCraft TrainBoard Member

    2,180
    95
    26
    Nope. Checked. Most are okay a day later...like it had to re-learn some log-ins.
    Plus, somehow FireFox changed from "do not update" to "Update automatically" and it's on 41. something, where I had it on 35.
    I use 12 and 25, about ready to shift to 12 on both.
    Besides, this is quite typical of issues with MS updates, one of many reasons I killed them in 2006.
    E-mail issues, log-in issues, websites won't open, or programs won't work.
    Auto Updates makes you the beta tester.
    When I did updates, I'd "notify but do not download" until the WGA fiasco in 2006, and we'd find what KB's were involved and research the algore to find what ones were giving problems, then update without those.
    Every time, and it eliminated all the issues.
    Now with mandatory updates on the latest, you are stuck.
     
  15. ScaleCraft

    ScaleCraft TrainBoard Member

    2,180
    95
    26
    Besides, when the wife says "it just finished updating Windoze and suddenly I'm having problems..." you look FIRST at MS updates. First thing.
     
  16. Maletrain

    Maletrain TrainBoard Member

    734
    336
    18
    The last MS updates on MY system were 2 days and several log-ins to this forum BEFORE this problem started for me.
     
  17. Maletrain

    Maletrain TrainBoard Member

    734
    336
    18
    I can edit posts to THIS "support" forum but not to the "N scale" forum. I have to sign-in EVERY time I open a thread if I want to do something with it n this forum. And, when I could not log-in at all, I could not even report the problem. Perhaps you need a "sticky" with an e-mail address of an administrator to report problems like that.
     
  18. Maletrain

    Maletrain TrainBoard Member

    734
    336
    18
    I was WRONG, I CANNOT edit in this forum, even thought it showes the "edit" option after I sign-in. It just askes me to sign-in again as soon as I click on "edit." So it is really not any better than the "N scale" forum, which will not even show the "edit" option after I have just signed-in. And, to actually post this, I will need to sign-in again as soon as I hit "post." But, at least it conpletes the posting process automatically when I sign-in.
     
  19. RBrodzinsky

    RBrodzinsky Staff Member TrainBoard Supporter

    5,627
    2,646
    96
    Is the inability to edit your posts just with IE or also Chrome?
     
  20. BoxcabE50

    BoxcabE50 HOn30 & N Scales Staff Member TrainBoard Supporter

    63,514
    10,521
    652
    Apparently post #11 has been overlooked. :(
     

Share This Page