Site redirects

RBrodzinsky Oct 6, 2018

  1. vasilis

    vasilis TrainBoard Member

    31
    7
    3
    thanks
    after a clear of all except pwords i can access the site with ffox and chrome
     
  2. r_i_straw

    r_i_straw Staff Member

    17,318
    9,440
    221
    Ok, after a lot of cleaning caches, deleting cookies, eating cookies, drinking coffee I have everything working on my phone and desk top with all browsers. Whew, thanks for all the work to get things back in order.
     
  3. RBrodzinsky

    RBrodzinsky Staff Member TrainBoard Supporter

    4,819
    1,426
    72
    Oreos or Chocolate Chip?
     
  4. BoxcabE50

    BoxcabE50 Staff Member TrainBoard Supporter

    58,625
    3,471
    599
    Make mine oatmeal/raisin!
     
  5. r_i_straw

    r_i_straw Staff Member

    17,318
    9,440
    221
    Oatmeal chocolate chip. My son developed his own recipe.
     
    RBrodzinsky likes this.
  6. Hytec

    Hytec TrainBoard Member

    11,321
    1,301
    144
    My preference is Keebler Cashew Sandies. I'm a sucker for Shortbread ever since my cousin let me, 5 at the time, sample a recipe he had just created. I thought I had died and gone to Heaven...totally meaningless expression not knowing anything about either condition at that time. o_O
     
  7. fitz

    fitz Staff Member TrainBoard Supporter

    8,855
    920
    115
    Whatever it was it must have infected my brain, because I answered Bremner and reported that there was no problem today using Chrome. Evidently I did not POST the message. Duuuuuuh.
     
  8. gary60s

    gary60s TrainBoard Member

    408
    154
    16
    timed out sequence has been fixed.
     
  9. Hardcoaler

    Hardcoaler TrainBoard Member

    3,231
    4,213
    67
    Excellent work. Not to diminish the achievement, but has the Search function been reset?
     
  10. bremner

    bremner Staff Member

    4,647
    1,866
    74
    Yes
     
    Hardcoaler likes this.
  11. nd-rails

    nd-rails TrainBoard Member

    208
    29
    17
    Nope.
    As at 1250 GMT same as before.
    Due to a month of persistent failed auto- log-on it never happened when anonymous. Only when logged on site.
    Per pic the 'loading' can be seen on two tabs (note absent the TB pictograph).
    I have trashed previously caches/ login cookies etc. Today I swept all out and couldn't reload until now (an hour later). Any action I took told me I had to accept cookies which as it happens, I wasn't rejecting or blocking.
    regds, dw

    --Edit* Spellink**
     

    Attached Files:

  12. BnOEngrRick

    BnOEngrRick TrainBoard Member

    642
    61
    20
    I use Edge and was getting redirected. All seems to be well now.
     
    Hardcoaler likes this.

Share This Page