Camera batteries???

BoxcabE50 Sep 14, 2005

  1. BoxcabE50

    BoxcabE50 HOn30 & N Scales Staff Member TrainBoard Supporter

    67,280
    23,523
    653
     
  2. BoxcabE50

    BoxcabE50 HOn30 & N Scales Staff Member TrainBoard Supporter

    67,280
    23,523
    653
    A while back, I posted this inquiry. Yesterday, it dawned on me to try something. Sure enough, found the trouble. The SunPak charger doesn't work. That's the whole problem!

    Although the lights sequence as though it is doing the job, reality shows this charger is really doing nothing! :mad: After trying the same batteries in another charger my wife picked up, the batteries seem to do just fine.

    [​IMG] :rolleyes:

    Boxcab E50
     
  3. chessie

    chessie TrainBoard Supporter

    6,183
    7
    79
    Good and bad news!

    I actually had a charger go "bad"... I did not realize it until I took the multimeter to it and found there was an internal short....

    Harold
     
  4. BoxcabE50

    BoxcabE50 HOn30 & N Scales Staff Member TrainBoard Supporter

    67,280
    23,523
    653
    Harold-

    After this many months of wondering, I am both embarrassed, and ticked off. Yet happy to know what the trouble is. (How's that for a broad range of emotions?) I'd have been trying to charge up another set of batteries, and thinking they were also bad. :rolleyes:

    Good grief!!!!

    [​IMG]

    Boxcab E50
     
  5. chessie

    chessie TrainBoard Supporter

    6,183
    7
    79
    Glad that I could help! :D

    Harold
     
  6. BoxcabE50

    BoxcabE50 HOn30 & N Scales Staff Member TrainBoard Supporter

    67,280
    23,523
    653
    :D [​IMG] :D

    Boxcab E50
     

Share This Page