Atlas trainman GP15 too low

Florent Apr 28, 2020

  1. Florent

    Florent TrainBoard Member

    23
    70
    3
    Thank you a lot all.
    I bought it used a few months ago but I didn't operate it before I weathered it a few weeks ago. I didn't pay attention to the trucks but if they are from a GP30 it's normal they don't fit well.
    I'll check that and let you know.
     
  2. ns737

    ns737 TrainBoard Supporter

    673
    103
    23
    you need to replace the trucks with the proper gp15 trucks and that will fix your fuel tank and plow rubbing problem.
     
  3. Florent

    Florent TrainBoard Member

    23
    70
    3
    I found the correct trucks. The issue is fixed. With the correct metal parts it's all good!!!
    Thanks a lot all for your help!
     
  4. Doug Gosha

    Doug Gosha TrainBoard Member

    1,823
    2,097
    47
    Never mind.

    :D

    Doug
     
  5. ns737

    ns737 TrainBoard Supporter

    673
    103
    23
    thats great. did you have the trucks off and then put the wrong trucks on?
     
    mtntrainman likes this.
  6. mtntrainman

    mtntrainman TrainBoard Supporter

    8,278
    4,099
    126
    Its what we do...help when we can. (y)
     
    Florent likes this.
  7. NorsemanJack

    NorsemanJack TrainBoard Member

    1,995
    374
    37
    Where/how did you buy this locomotive?
     
  8. gatrhumpy

    gatrhumpy TrainBoard Member

    704
    88
    17
    Trucks are wrong for that model. Get GP15-1 trucks and you'll be fine.
     
    Florent likes this.
  9. Florent

    Florent TrainBoard Member

    23
    70
    3
    I bought it several months ago. Probably Ebay. It was for a weathering project.
     

Share This Page