What long script keeps pages from loading on this site?

COverton Jul 7, 2013

  1. COverton

    COverton TrainBoard Member

    1,916
    121
    34
    ???????????????????????!!!!!
     
  2. BoxcabE50

    BoxcabE50 HOn30 & N Scales Staff Member TrainBoard Supporter

    63,062
    9,515
    652
    Just curious- What OS are you using?
     
  3. COverton

    COverton TrainBoard Member

    1,916
    121
    34
    Win 7, 64 bit, IE 9. This is the only site doing it of all forums I visit. Also, I have been using compatibility view here successfully for months, but maybe I should remove it.
     
  4. COverton

    COverton TrainBoard Member

    1,916
    121
    34
    Compatibility view it was. Works better now...and thanks.
     
  5. BoxcabE50

    BoxcabE50 HOn30 & N Scales Staff Member TrainBoard Supporter

    63,062
    9,515
    652
    Interesting. I'm going to play with my computers and see how they react to a few options.
     
  6. Inkaneer

    Inkaneer TrainBoard Member

    3,885
    611
    64
    Is it Trainboard or is it Me?

    Seems that I am having some problems with Trainboard loading pages promptly. There is always a wait between pages. My computer has been cleaned and I have run Spyware, Malware and Avast programs but the problems persist. So I ask if it is me, is there something else that I should be doing?
     
  7. Burlington Bob

    Burlington Bob TrainBoard Member

    116
    31
    13
    You are not alone. I have a new Sony laptop that loads almost every other web site quickly but this site seems to take longer than almost any other. Sometimes it can be very irritating but this site is worth the wait!
     
  8. CBQ Fan

    CBQ Fan TrainBoard Member

    427
    2
    14
    Seems like to me that every time my IE updates to a new version I can't access the website at all for 1-2 days. I have other various other issues from time to time getting access or from one page to another, I do not have these issues with any other site.
     
  9. John Moore

    John Moore TrainBoard Supporter

    11,233
    6,032
    160
    I have has issues with just getting the page to load, often not getting there at all until many repeated tries. But I attribute it to the ongoing transfer to another server.
     
  10. Eagle2

    Eagle2 Staff Member TrainBoard Supporter

    5,699
    440
    82
    It isn't just you, as others have noticed issues like you're describing. It is being looked into, hopefully there will be some resolution soon.
     
  11. SecretWeapon

    SecretWeapon TrainBoard Member

    5,006
    2,009
    90
    I had to reverse my IE updates. I had problems on other sites also. Since I went to Google Chrome. Problem solved.
     
  12. WPZephyrFan

    WPZephyrFan TrainBoard Member

    2,396
    1,171
    52
    Interesting. Until now, I've only had a problem a couple of weeks ago when I got a message from vB that the site was having problems. And, just now, I had to enter my password. Never had that issue before...
     
  13. fordv10

    fordv10 TrainBoard Member

    44
    0
    16
    You know I have been getting the same popup box on this site and a few others. I am not to good with computers so where would I find how to change or remove it?
     
  14. bigford

    bigford TrainBoard Member

    725
    2
    16
    my problem is when you update or change the page. my task manager shows
    iexplorer owner cpu usage @ 99 mem usage 113,789k and higher
     
  15. BoxcabE50

    BoxcabE50 HOn30 & N Scales Staff Member TrainBoard Supporter

    63,062
    9,515
    652
    Tell us what operating system you are using. I am sure someone will have suggestions.
     
  16. BoxcabE50

    BoxcabE50 HOn30 & N Scales Staff Member TrainBoard Supporter

    63,062
    9,515
    652
  17. BoxcabE50

    BoxcabE50 HOn30 & N Scales Staff Member TrainBoard Supporter

    63,062
    9,515
    652
  18. ken G Price

    ken G Price TrainBoard Member

    541
    24
    15
    This site loads fine with Firefox.
    The only one that really takes way to much time (though not a forum) is Huffingtonpost.com. Almost not worth the effort.
     
  19. James Norris

    James Norris TrainBoard Supporter

    474
    11
    19
    I use Firefox too, no problems at this end?
     
  20. fitz

    fitz Staff Member

    9,499
    1,792
    130
    I have never seen that, currently using Google Chrome on a Mac.
     

Share This Page