1. Kevin Anderson

    Kevin Anderson TrainBoard Member

    2,693
    3,882
    75
    My HOn30 Mimitrains 0-4-0 had a decoder installed several years ago. I was checking to see why the great were binding up. May have had the screws been to tight . Anyway I took the shell off and now I have two wires I don’t know where they go. Instructions on decoder say they goto the power pickup. Anyone know where that is picaresque on this little guy?
    [​IMG]


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  2. BoxcabE50

    BoxcabE50 HOn30 & N Scales Staff Member TrainBoard Supporter

    65,111
    14,555
    653
    Re: Binding up issues. Check the gears, to be certain they are intact. They tend to split.
     
  3. sidney

    sidney TrainBoard Member

    563
    548
    15
    from what i can tell it looks like the motor connections is here in the pics and that looks like where they go as defined by the red and blue lines.
    im not 100 % sure but it looks like it. need a bigger pic to tell for sure....
    also it looks corroded in that area too
     

    Attached Files:

  4. Kevin Anderson

    Kevin Anderson TrainBoard Member

    2,693
    3,882
    75
    It’s not corroded, that’s kapton tape over the light board.

    Kevin


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  5. sidney

    sidney TrainBoard Member

    563
    548
    15
    haha my eyes sight is not that great any more . your right that is tape ... i had to blow it up even bigger to see. any who good luck with it.
     
  6. Kevin Anderson

    Kevin Anderson TrainBoard Member

    2,693
    3,882
    75
    I think it might be the frame I need to solder the two wires to. The frame is metal.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     

Share This Page