Being Logged Out???????

Hytec Feb 11, 2017

  1. Hytec

    Hytec TrainBoard Supporter

    10,009
    459
    123
    Is there a reason I'm being logged out each time I change to a different Forum? To my knowledge, I haven't changed anything at my end. Initially it was only with Cattle Car a day or two ago, then Weekly & Special tonight replying to Candy's post, and now Support with this post?

    Not complaining, merely noting an annoying occurrence. Thanks, Hank
     
  2. RBrodzinsky

    RBrodzinsky Staff Member TrainBoard Supporter

    4,002
    666
    57
    Hank, try clearing your browser cache. Nothing has changed here
     
  3. Hytec

    Hytec TrainBoard Supporter

    10,009
    459
    123
    Thanks, Rick. I delete cache, history, and other garbage each time I exit Edge. I know this occurred shortly after Edge (Win-10) was released, so I switched to Chrome. But that was a while back, and I've recently returned to Edge, assuming that various software houses had repaired their glitches. So, my next conclusion is that nothing has improved with Edge, or its interaction with TB. ERGO, I'll test some more, then probably return to Chrome...SMERF !
     
  4. katmaan100

    katmaan100 TrainBoard Member

    82
    1
    10
    I am having the same issue on ie and on chrome. I will be able to go to 2 or 3 forums and then get logged off. It is not a big thing but is annoying.
     
  5. WFOJeff

    WFOJeff TrainBoard Supporter

    150
    37
    4
    Just to chime in-
    I had the exact same log off problem happen off and on for 2 weeks straight about a month ago (IE-Win10-Chrome) then it mysteriously stopped-I had not changed anything at all.
    I did notice I would always become disconnected when I selected "anything" in alerts. (quickly knocks on wood), no other features ended up with a disconnect.

    Running good here since that timeframe...
     

Share This Page